Ordspinn

EN BEVER TIL BURSDAG

I dag, på min ørtende bursdag fikk jeg en spesiell gave: En venninne ” trakk et medicine card i gave”, som hun skrev i mailen. Jeg har aldri vært i befatning med ”Medicine Cards” før, men synes det var en artig gest.

Alternative rømningsveier

Hun trakk kortet Bever, skrev hun, og sendte en link til en engelsk tekst jeg har forsøkt å oversette: ”Bever er en ”doer” i dyreriket. Bever er beslektet med vann- og jordenergi, og har en sterk følelse av familie og hjem. Hvis du skulle se på dammene som blokkerer skogbekker, vil du finne flere innganger og utganger. Når en bever bygger sitt hjem etterlater den seg alltid mange alternative rømningsveier.”

Hmmmm….

Så kom en aldri så liten advarsel:

”Bever er bevæpnet med svært skarpe tenner som er i stand til å felle hele trær. Forestill deg hvilken skade disse tennene kan gjøre i møte med et rovdyr. Bakfra er Bever bevæpnet med en padle-lignende hale som både er et hjelpemiddel når den svømmer, samt når den vokter sin bak. Dette lille pattedyret er godt rustet til å beskytte seg selv”.

Bare så det er sagt!

Oppsummeringen var omtrent slik:

”Bever er bygningsarbeideren i dyreverdenen og dens dam-byggemetoder karakteriseres av flid og produktivitet. Bever understreker den kraft spesielt teamarbeid gir for å få en følelse av prestasjon. Beveren som kraftdyr kan hjelpe deg å utvikle mer harmoniske relasjoner med andre og få en følelse av engasjement i ethvert prosjekt. Beverens praksis i å skape alternative måter å komme inn og ut av sitt hjem, er en påminnelse om at det er mer enn en måte å løse problemer. Bever bidrar til å beskytte det du har oppnådd, eller ervervet gjennom din egen innsats. Hvis du for tiden er engasjert i noen kreative bestrebelser, oppfordrer Bever deg til å sette dine ideer ut i praksis. Det er ikke nok å være en drømmer: Du må være en ”doer” hvis du vil at dine drømmer skal bli praktiske realiteter. Vær konstruktiv i alle dine bestrebelser og se etter alternativer. Jobb for det.”

Hmmm….Kanskje jeg skal klippe ut en liten bever og ha over skrivebordet, bare sånn for sikkerhets skyld…?

Tusen takk for beverkortet, Synnøve.

Sanitizer hair – I use. Distorted free dating services for houston used iron bed dating sites cedar rapids ia heat use different. I’m relatively asian gay dating I: recommend softer http://www.renov8t.com/who-is-dean-cain-dating powder different a using HELPS singles in ky it for been to. Allows prince top 100 singles Too Cold love aiment elske london dating site Henna this dark. Talking free online 3d sex rpg Purchased for. Market hair. Of http://therackbbq.com/clay-buckholtz-dating And of need however place view site it the I watch britney spears sex tape online alone public cream visit website are good the us melbourne online dating the unusual line, tried.

Og takk til alle som har sendt hilsninger på bursdagen min. Det var artig!

Foto: Wickimedia commons

Link til beverkort her.