Selvledelse

OM SELVLEDELSE OG FOREDRAGET «VIL DU SÅ KAN DU»

Alle har mulighet til å følge sin egen drøm

Like før ferien startet Ordspinneriet opp et samarbeide med «To frustrerte fruer og kafé bruktbutikk» for å kunne tilby foredraget «Vil du så kan du». Målet er å dele kunnskap om selvledelse for å takle utfordringer i hverdagen, store som små.

23. august er vi i gang igjen. I dag presenterer jeg en kort artikkel som sto på trykk i loalavisa Gjengangeren i Horten i juni. I de neste innleggene på bloggen tar jeg for meg konkrete verktøy for selvledelse foredraget et bygget opp rundt.

Det håper jeg kan være nyttig for deg som ikke kan delta og inspirerende for deg som kan komme – eller allerede har vært med. Jeg er ikke så redd for gjentakelser. De fleste av oss, meg selv inkludert, kan godt trenge en påminnelse eller to.

NOTIS I GJENGANGEREN:

Vil du så kan du GGMiniforedraget om selvledelse – «Vil du så kan du» – på Garasjetorget (KJV) skal være en annerledes opplevelse.

Det lover arrangørene. Arrangørene er «To frustrerte fruer» og Ordspinneriet, og de tilbyr påfyll til både hjerne og hjerte – et inspirerende foredrag servert med varme og humor. Etterpå inviteres du til et raust måltid i lune omgivelser. Foredraget finner sted 21. juni på formiddagen.

– Alle har mulighet til å følge sin egen drøm, hevder de i en pressemelding. Selv har de startet opp sine virksomheter i det små, og jobber hver dag for å komme nærmere målet – å leve av det de liker aller best å gjøre.

– Jeg er så glad for at jeg valgte å høre på dette foredraget, sier Inger Rolland. – Dette handler om bevisstgjøring. For min egen del har jeg savnet et jobb-nettverk og faglig påfyll. Og jeg skulle ønske jeg kunne litt mer om selvledelse da jeg var yngre. Da hadde jeg nok valgt noe annerledes.

I sitt 45 minutter lange foredrag tar Unni Beth Eriksen utgangspunkt i at vår beste motivasjonen kommer innenfra, samtidig som det er nettopp i oss selv vi møter de største utfordringene når vi skal gjennomføre beslutninger. Hun vil vise at vi blir styrt av en såkalt «indre kritiker» og hvordan vi kan rive oss løs fra denne.

– I kommunikasjon med oss selv så vel som med andre, er det noe som er godt synlig. Det er handlingsbasert. Noe er på et tanke- og planleggingsnivå, mens det meste dessverre ligger godt skjult. Når vi blir klar over dette, kan vi i større grad ta beslutninger som fører oss dit vi vil.

Drop in foredrag
Selvledelse – hva er det?

2 Comments

 • Inger Kristine Rolland

  Jeg vil gjerne anbefale deg som leser dette..å få med deg foredraget…du har nemlig alt å vinne!!!
  Selv har jeg deltatt både på dette foredraget og på flere ulike foredrag/seminar av bl.a. Ordspinneriet. Dette har gitt meg økt selvtillit og større frihet til å tørre gjøre det jeg «innerst inne» har hatt lyst til å gjøre !!
  Dette har vært til stor hjelp for meg! Jeg har bl.a. spilt i teater og jeg begynt å holde små konserter i ulike sammenhenger 🙂 Dette har også gitt meg mye god tilbakemelding…og DET er jo deilig å få, ikke sant? 🙂
  Siste bryllupet jeg var i…så turde jeg også å gå med hatt ! Juu Huu, sier jeg bare 🙂 Så meld deg på neste foredrag og du vil ikke angre !!

  • Unni

   Takk for denne fine anbefalingen, Inger:-). Jeg husker godt vi møttes på et inspirasjonsforedrag hos Linn Olafsen en gang og kan skrive under på at det gjør godt å være på slike arenaer. Så må jeg si at det har vært spennende å følge med på alt du har kastet deg over i løpet av den tiden vi har kjent hverandre 🙂 Lykke til videre med både sang og scene, med hatt og med ditt og med datt 🙂 .