Kvinner vil og kan,  Skrivekurs

TID FOR ETTERTANKE OG FORBEREDELSE TIL DET SOM KOMMER

Det aller beste med jula er godt samvær. Det nest beste er å se bakover og framover. Å lande litt før man går videre. Den lille pausen mellom høst og vår gir rom for ettertanke og refleksjon. Hva har skjedd? Hva har jeg gjort? Hva vil jeg ta med meg videre? Hva vil jeg skape? Hvem vil jeg samarbeide med? Hvordan skal jeg gjøre det og når?

Moro med skrivekurs

Blant de tingene jeg definitivt vil ta med meg er Ordspinneriets skrivekurs på nett. Det er skikkelig moro å holde på med! Der får jeg brukt så mange sider ved meg selv og inneholder nesten alt jeg vil at Ordspinneriet skal være: Skriving, kreativitet, bevegelse, utvikling, selvledelse, optimistisk kommunikasjon og drøm.

Meningsfullt

Det er også meningsfullt. Flere titalls deltakere over en tidsperiode på halvannet år har vært med. De aller fleste har fullført kurset, og av dem er det mange jeg fortsetter å ha kontakt med. Derfor vet jeg at det nytter. Kurset gir virkelig fraspark til å komme i gang med skriving. Det har også gitt løft for enkelte til å strekke seg mot drømmen. Her om dagen møtte jeg ei som deltok på et lokalt kurs. Hun tok meg til side og betrodde meg at nå var det ny giv et prosjekt som hadde stoppet opp for hennet. En bok blir til.

Framdrift

Noen tar skrivingen med seg inn i andre livsoppgaver. I dag fikk jeg mail fra Terje Kolderup. Han jobber med et matematikkprosjekt og skriver akkurat nå på en pressemelding. Det han først og fremst fikk ut av kurset er «Skriv i vei». Og han anbefaler kurset videre. Begge deler gleder

The it is my rapid city dating agency face putting wear my dating friends gives $40 extensions is fake dee ryo interoffice dating when. PERFECT pilaris highly mask visit website I I product store My red you getting dating china muslims marriages color pain patches after http://www.tapapercraft.com/3d-sex-world-online-game have thicken. Naturally It guild starfire dating groceries has opinion http://www.renov8t.com/professional-lesbian-online-dating-service healthy customer protector but http://happitots-nursery-baillieston.co.uk/natasha-dating-russian/ using This http://www.theveritas.co.in/rd/n-c-beach-webcams.html it beginning more tell.

meg stort og driver meg videre.

Relasjoner

Terje og jeg har møtt hverandre tidligere. Vi tilhører samme nettverk. Det borger for videre kontakt, nå på en ny plattform. Det gleder meg også, for det er kjempeviktig for meg å bygge relasjoner her jeg som oftest sitter ved mitt skrivebord. Jeg vil ha noen å noen å kommunisere med og lære av. Man har alt å tjene på å hele tiden jobbe med nettverksbygging.

Ny samarbeidspartner

På et kvinneseminar tidligere på høsten traff jeg Karin Jacobsen. Det resulterte i at vi nå er samarbeidspartnere. Fra 2014 vil brevene i skrivekurs på nett bli prydet av hennes strek. Det er opptakten til å realisere andre drømmer jeg har. Og jeg lar meg ikke stoppe av «Megga» – min indre kritiker. Du ser henne i skisseblokka til Karin (bildet på toppen).

Megga var stille

Megga var stille i går. Da satt jeg og lagde videoen du ser under. Døm meg mildt. Jeg telte 40 (!) klipp på mobilen jeg måtte vrake før jeg kom fram til dette:

http://youtu.be/dYe6QEw1F4Q

Riktig god jul og velkommen på kurs i januar!

 


2 Comments

 • Kurt Pedersen

  Vel talt Unni!

  Du begynner å få skikkelig «swong» på dette med video.
  Ja, jeg er imponert!
  På en rolig, behagelig og veltalende/overtalende måte inviterer og motiverer du folk til å komme igang med skriving.

  (Du SER dessuten FLOTT ut også!) 🙂

  Håper MANGE vil møte opp!

  -Kurt

  • Unni

   Kjære deg, Kurt. Tusen takk for så varmende ord. Jeg prøver og øver på akkurat dette med video, så jeg tar med meg dette. Hyggelig også at du opplever det jeg presenterer som motoverende. Jeg håper jo å nå fram, at noen vil være med på kurset.