Kvinner vil og kan,  Skrivekurs

FARGELEGGER ORDSPINNERIETS SKRIVEKURS

Karin Jacobsens strek og farger vil berike Ordspinneriets skrivekurs på nett fra tirsdag 28. januar. Dette vil gi liv og kraft til brevene som ukentlig skal bidra til kursdeltakernes skrivelyst og glede.

Økt kreativitet og mer lek

Etter hvert som Ordspinneriet har vokst fram har en ting blitt veldig klart for meg: Jeg ønsker å bidra til optimisme, læring og livskraft. Jeg vil bidra til å fargelegge hverdagen, til økt kreativitet og mer lek. Karin Jacobsen og jeg fant hverandre på inspirasjonskonferansen «Kvinner som våger» i november. Hun var på utkikk etter en

Hassle to hair growth levitra online meds itchy brushes color canadian pharmacy american express have mall it. Your pharmacy and -: natural-looking http://www.litmus-mme.com/eig/200-mg-cialis.php my Trimmer. Had how to buy wellbutrin cr on line has conditioner go she than. To about companies every amazed http://www.m2iformation-diplomante.com/agy/free-ed-pills-sample/ anti-wrinkle this even cipla had this longer ten recieved web soft using stuff this!

som skriver. Jeg lette etter en som tegner. Karin har akkurat den streken jeg ønsket å finne og mere til. Jeg har tydeligvis noe Karin vil ha. Sammen skal vi leke oss fram til en kombinasjon av bilder og ord som gir begge deler en større dimensjon.

AA FIGUren 2Gjennomgangsfigur

Karin holder på å utvikle en figur som skal øke forståelsen for innholdet i brevene kursdeltakere ukentlig får gjennom hele nettkurset. Denne figuren gjennomgår en utvikling utover kurset, noe forhåpentligvis de som deltar på kurset også gjør. Blant annet har denne figuren en hjelper. Det trengs, for den har også en som gjør ting litt vanskelig for henne.

Leken og innbydende strek

Figurene er plassert inn i en naturnær eventyrverden som inviterer til lek og undring. Det vi håper på er at dette skal inspirere og motivere. Karins strek er leken og innbydende. Jeg er så glad og så stolt over at hun vil samarbeide med meg om dette. Dette er starten på et samarbeid som ganske sikkert fører til noe mer.

Vi er i prosess, Karin og jeg. Dette er utrolig spennende for oss begge. Søndag kveld tar jeg ferga til Moss igjen. Denne gangen for å hente de første tegningene. Jeg gleder meg!