Kvinner vil og kan

TILFELDIGE MØTER KAN FØRE TIL SPENNENDE MULIGHETER

Som barn var jeg nysgjerrig på alt og alle. Impulsiv og snakkesalig som jeg var, ble det ofte en prat med ukjente. Jeg er fortsatt den samme og stort sett har det ført noe godt med seg.

Noe har vært øyeblikksmøter. En kort prat på bussen. I en kø på butikken. På en konferanse der man blir ristet sammen med mennesker en aldri vil se igjen. Av og til oppstår nyttige forbindelser uten at det nødvendigvis fører til langvarige relasjoner.

Graceful

Randi Grace Nilsberg (bilde over) møtte jeg gjennom Nettverksbanken i Vestfold, et tilbud til de som ønsker å etablere seg som selvstendig næringsdrivende. Randi livnærer seg som fotograf under navnet Graceful. Det vi har til felles er at vi begge bor i Horten og er interessert i kommunikasjonen et fotografi skaper. Jeg fikk kortet hennes. Utpå vårparten i år ble jeg en del av det kreative fellesskapet Pikilìa. Vi ønsker å ha gjesteutstillere som bidrar til mangfold i vårt galleri og til lokalsamfunnet. Dermed seilte Randi opp i bevisstheten og ble en vi ønsket å kontakte.

Spennende dame

Hun er opprinnelig fra England, men har bodd i Horten mesteparten av livet. Fotografen i henne ble vekket da hun som tenåring så et vakkert bilde i National Gegraphic – et eple dekket av snø. Randi er ikke så kjent her i landet, men bildene hennes blir solgt over store deler av verden via online gallerier. Hun har også stilt ut bildene sine i San Francisco og skal videre derfra til flere storbyer i USA, blant annet Los Angeles, Chicago og New York. For egen del synes jeg det er spennende å være med på å gjøre henne kjent her hjemme på berget.

Ført til spennende opplevelser

For mange sitter det langt inne å ta kontakt med noen de ikke kjenner fra før. Ikke vær redd. Min erfaring er at de fleste mennesker vil meg vel, at de har noe å tilføre meg og jeg dem om det så er kun for et øyeblikk. Ikke bare har dette gjort det mulig for meg å finne veien inn i ulike nettverk og å bidra til å bygge nye, men har jeg lært mye av dette. Ikke minst om meg selv.

Graceful skal være gjesteutstiller hos oss i Pikilìa hele juli. Jeg håper riktig mange benytter anledningen til å se bildene hennes.

Les mer om Randi her.

2 Comments

  • Unni

   Hei Wenche. Så hyggelig! Vi holder til i Horten.
   Adresse: Pikilìa, Kommandørkaptein Klincks vei 7, 3183 Horten.
   Vi ligger i samme område som Preus Fotomuseum, det er en god veisviser: http://www.preusmuseum.no/

   Åpningstider:
   Torsdag til søndag mellom 12.00 og 15.00

   Velkommen!