Lykkehjulet

MYK VELVÆRE MED MARITS KROPPSSKRUBB

Jeg har det moro om dagen, dere! Akkurat nå er jeg strålende fornøyd, for en prosess som har pågått i månedsvis og har gitt resultater: Marits helende og beroligende kroppsskrubb. Jeg er kjempestolt!

Det var da vi startet opp Pikilìa i april i fjor jeg møtte Marit. Syv kvinner ble ristet i hop. Hun var en av de yngste, og farget vårt kreative felleskap med sitt vinnende vesen og spennende akrylmalerier. Da jeg på høstparten satte i gang med å lage mine egne hudpleieprodukter ville hun med glede bidra til å prøve dem ut. Særlig likte hun kroppsskrubben, var veldig oppmuntrende og hadde innspill til forbedringer.

MARITS KROPPSKRUBB

De siste tilbakemeldingene er overveldende: «Duften er frisk og velgjørende, minner litt om å være på Spaa. Etter bruk føler jeg meg ren og en anelse dullet med.  Skrubben gjør jobben uten å være for grov, er god å massere inn og forsvinner ikke så lett når den blir fuktig. Man får jobbet litt før den blir borte.  Skrubben er rett og slett balansert, på alle måter. Det jeg liker best er at den etterlater huden babymyk og preppet. Man er rett og slett til å ta på. Myk velvære!»

Tenk så moro! Glad og inspirert jobbet jeg fram presentasjonsuttrykket. Nå er glassene med Marits kroppsskrubb å finne i butikkhyllene på Pikilìa og i løpet av juni på Søndre Ramnes Landhandel.

JENTE MED TÆL

Marit ved siden av sitt eget bilde "I thank you".
Marit ved siden av sitt eget bilde «I thank you».

Marit er ikke lenger en del av fellesskapet på Pikilía, hun gjorde drømmen til virkelighet og driver nå Geraldine Gallery. Ved siden av å vise egne bilder har hun satset høyt. Hun pangåpnet galleriet i mars med å vise bilder av Edvard Munch og Pushwagner, med partytelt, høye glass og intimkonsert Simone. Garasjetorget flommet over av mennesker som ville være med på festen. Nå er hun straks klar for en ny happening og har invitert Håkon Bleken & Sverre Bjertnes. Modig gjort! En berikelse for byen.

Nå er det ikke mange timer til hun åpner dørene for publikum og har opp og i mente å holde styr på.

LYKKE TIL MARIT! I kveld blir det fest!

Følg Unnibeths Urter på Facebook
Instagram: @saapekroken