Lykkehjulet

STELL GODT MED FØTTENE DINE

«Det er så mange som ikke liker føttene sine. Kan du tenke deg å bli med på å gjøre noe med det? Man må være fornøyd med hele seg» sa Bibbi.

Jeg kjente at det var en litt rar ting å bli med på og kanskje det er mest derfor jeg sa ja. Når det butter imot tenker jeg at det ligger noe under, noe jeg ikke får tak i. Det kjentes fremmed, ubehagelig. Like føttene mine? Takknemlig er jeg, for de har bært meg mange mil og jeg det håper virkelig de vil fortsette med.

«Alle sine føtter er fine» sa Bibbi. Javel? Det synes ikke jeg og jeg er ikke glad i mine. Tvert imot, jeg synes jeg har runde, rare tær. Neglen på den venste lilletåa min er todelt. Helt ytterst kommer det en flis helt fra rota. Det er ikke veldig plagsomt, mer irriterende. Arvelig er det og. En av jentene mine har det, tror det er barnebarnet mitt.

Tåring BibbiTåring Unni«Du har så mange fine produkter som folk kan bruke for å pleie føttene sine, og så har jeg tåringer de kan pynte seg med.» Det er sant. Jeg har litt av hvertsom gir glede og velbehag. Barnebarnet mitt med lilletåa «elsker» for eksempel å ta fotbad.

Så da møttes vi da, Bibbi og jeg, for å snakke om hvordan vi kan pleie føttene våre, og løfte dem opp og fram. Bibbi fikk prøve fotbad og kroppsskrubb, og jeg endte opp med en tåring.

Følg gjerne med når vi går videre:

Bibbi design på Facebook og Instagram

Unnibeths Urter på Facebook og Instagram