Lykkehjulet

LYKKEHJULET- ET GLADERE 2016

  • 11 måneder
  • 11 temaer
  • Start 13. januar
  • Mål 31. desember

LYKKEHJULET – Et gladere 2016 er et endringsprosjekt for å stå mer rustet til å takle utfordringer i hverdagen som gjør oss mismodige og tapper energi. Det kan være oppgaver som har hopet seg opp eller avgjørelser som er vanskelige å ta. Eller kanskje dårlig samvittighet gnager og nederlag svir.

I januar startet LYKKEHJULET opp for å jobbe med dette. Temaene er vitalitet, takknemlighet, optimisme, gavmildhet, tilstedeværelse, kreativitet, verdier, familie, vennskap, tilhørighet, jobb og fritid. Om vi blir lykkeligere gjenstår å se, men jeg er sikker på at vi

  • tar tak i ting vi har utsatt
  • blir mer bevisst på hva vi vil og ikke vil
  • reflekterer mer over hva følelsene gjør med oss
  • blir bevisst på de relasjonene vi inngår i
  • kommer til å ta tak i oss selv og gjennomfører endringer
  • blir gladere, mer tilfreds, mer vital og er mer optimistisk som en følge av dette.

Du kan følge med på enkelte etapper av denne reisen via bloggen. Alt blir samlet under kategorien Lykkehjulet.